لیست اختراعات نازنين باقري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ اظهارنامه: 1398/07/16
تاریخ ثبت: 1398/11/27
خلاصه اختراع:

نيتريت از رايج ترين افزودني هايي است كه امروزه در اكثر فراورده هاي گرماديده نظير سوسيس و كالباس جهت تثبيت رنگ و بهبود طعم و جلوگيري از فساد زودرس استفاده مي شود. اما استفاده از اين تركيب بيش از حد مجاز مي تواند منجر به بروز انواع سرطان در بزرگسالان و بيماري مت هموگلوبيني در خردسالان شود. بنابراين اطلاع از ميزان نيتريت بكار رفته در فراورده هاي گوشتي يكي از دغدغه هاي مصرف كنندگان اين مواد خوراكي است. با اين اختراع با روشي آسان و ارزان امكان تشخيص كيفيت مواد غذايي گوشتي علاوه بر صنايع ، به مصرف كننده خانگي نيز داده مي شود.

موارد یافت شده: 1